Menu

HPhos Business Plan

Project code

Με ένα πλήρες Επιχειρηματικό σχέδιο, οραματιζόμαστε την πορεία για το επόμενο χρονικό διάστημα. Παρά την διεθνή συγκυρία και τις αλλαγές που συντελούνται, το Hphos είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα πλήρες πλέγμα ενεργειών και παρουσίας στον χώρο της Φωτονικής. Πλέγμα ενεργειών που υποστηρίζουν τους βασικούς μας στόχους:
Την ανάδειξη και την προβολή των επιχειρηματικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων των εταίρων και των συνεργαζόμενων μελών, παράλληλα με την προώθηση της συνεργασίας, της ανάπτυξης συνεργιών και της συμπληρωματικότητας με στόχο την ανάπτυξη κοινών προϊόντων και υπηρεσιών.


Εξασφαλίζουμε την  διάχυση της πληροφορίας και την ενημέρωση σχετικά με τις εθνικές και τις διεθνείς εξελίξεις στο πεδίο της φωτονικής, όπως και την προώθηση κοινών θέσεων των μελών σε περιφερειακό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Συμπεριλαμβάνουμε στον σχεδιασμό και την συμμετοχή σε διεθνείς εκδηλώσεις με σκοπό την προώθηση της δικτύωσης  του HPhos.
Μέγιστη δυνατή είναι και η διασύνδεση των μελών του HPhos με εθνικούς και διεθνείς χρηματοδοτικούς και επενδυτικούς οργανισμούς και φορείς, πράγμα απαραίτητο για την επένδυση σε νέους τομείς. Τέλος, έντονη είναι και η προώθηση και η εντατικοποίηση των συνεργασιών με τις αντίστοιχες συστάδες και τους φορείς Τεχνολογικού χαρακτήρα.

 Κατεβάστε το Επιχειρηματικό Σχέδιο του Hphos σε μορφή pdf αρχείου εδώ: http://www.hphos.gr/images/Downloads/HPhos.pdf